Toolbox small 'Storage Caddy' - Penco / Hightide

Artikelnr.: 4988342192736
Vorige Nr 2 van 57 Volgende
€ 10,95 (inclusief 21% btw)

Toolbox small 'Storage Caddy' - Hightide / Penco

Deze opbergbox of pennenbak in de vorm van een gereedschapskist van het Japanse merk Penco kun je krijgen in twee maten: dit is de small variant van 13 cm bij 12,5 cm, 11,8 cm hoog die 2 kleine en 1 groot compartiment bevat.

Mooie en makkelijk te verplaatsen open opslagbox. Geschikt voor allerlei kantoorbenodigdheden zoals pennen, borstels, stiften etc. In het grotere vak kan een schaar, lijm, tape of een notitieboekje. Maar je kunt er natuurlijk allerlei dingen in opslaan, hij is makkelijk mee te nemen naar andere ruimtes of zelfs naar buiten voor bijvoorbeeld schilderspullen.

Ze zijn daarnaast stapelbaar.

Voor de grote variant, klik hier.

 

Over Hightide / Nahe

Hightide is een Japans merk dat een aantal submerken voert waaronder Nahe en Penco. Ze maken kleurrijke, zorgvuldig geproduceerde stationary artikelen zoals opbergdoosjes, etuis en pennen, om het ‘dagelijks leven mee te verrijken’. De naam Hightide staat voor ‘spititueel vervuld zijn’ en ze hebben de ambitie om leuk en nuttig samen te laten komen. Wij vinden ze van een prachtige eenvoud, vooral deze doorzichtige etuis of organizers van Nahe zijn prachtig.

Merk / Designer
Hightide / Penco

Afmetingen
12.5 bij 13.0 en H11,2 cm

Materiaal
PP (kunststof)

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss