Vorige Nr 14 van 20 Volgende

Vogelhuis 'Ton Musch' - Bryan van Schooten / Cor Unum

Artikelnr.: 0850028
€ 49,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Vogelhuis 'Ton Musch' - Bryan van Schooten / Cor Unum

Bij dit geweldige zandkleurige vogelhuisje vliegt de vogel door de mond naar binnen, om zijn netsje in het hoofd te maken. Het vogelhuisje is een eerbetoon want portret van een belangrijke medewerker van Cor Unum, Ton Musch, die maar liefs 33 jaar bij Cor Unum gewerkt heeft als meester modelleur (van 1987 tot en met 27 augustus 2020).

Zie afbeelding hieronder: links Ton Musch, rechts de maker van het vogelhuisje, Bryan van Schooten, die het vak van Ton heeft geleerd.

 

Het vogelhuisje hang je op als een relatief klein masker, geschikt voor meesjes of andere kleine vogeltjes, het heeft een afmeting van 21 x 14 x 12 cm.

 

Let op: dit vogelhuisje is te kwetsbaar (door de bril) om te versturen. Alleen voor afhalen in de winkel!

 

Cor Unum

Cor Unum Contemporary Ceramics, opgericht in 1953 als Cor Unum (‘een van hart’), is een keramiekatelier dat sinds de oprichting is gehuisvest in ‘s-Hertogenbosch. De mensen binnen het bedrijf delen één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening en biedt passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medio jaren ’90 heeft de bedrijfsleiding van Cor Unum bewust gekozen voor de niche van exclusief design. Vanuit de gedachte dat Cor Unum beschikt over de ervaring en knowhow van het technisch proces, produceert Cor Unum keramiek van topkwaliteit gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars.

Merk / Designer
Bryan van Schooten / Cor Unum

Afmetingen
21 x 14 x 12 cm

Materiaal
Aardewerk

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss