-10%

Nr 6 van 121

Kom 16 cm Geel & Rood - Ottolenghi / Serax

Artikelnr.: B8921009G
€ 24,50 € 22,05 (inclusief btw)
Voorraad: 7 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Kom 16 cm - Ottolenghi / Serax

Deze Kom van 16 cm (hoogte 7,5 cm) is onderdeel van het servies 'Feast' dat Ottolenghi en Bisignano voor het Belgische merk Serax ontwikkelden.

'Feast' is spontaan en kleurrijk waarmee zoals ze het zelf zeggen ‘het Ottolenghi-verhaal met voorwerpen wordt verteld’. Het is beschilderd met spontaan-nonchalante grafische patronen, afbeeldingen van groente of gezichten.

Wij vinden het een fris en mooi servies geworden, sommige beschilderingen ronduit prachtig, en voor het neerzetten van een rijke vrolijke tafel fantastisch (kortom: Feast!). Vooral de vele prachtig beschilderde serveerschalen maken grote indruk.

 

Hoge borden, kommen & schaaltjes

Er zijn 2 kommen te krijgen van respectievelijk 16 cm en 18 cm in diameter, plus 2 tapas bordjes, met een prachtig plat oortje, in een diameter van 7,5 cm of 11 cm. Dit alles weer in de verschillende patronen / kleuren. Het maakt dat je de tafel rijk kunt serveren met kleine hapjes, waarbij je kunt kiezen uit veel verschillende afmetingen en kleuren.

 

 

 

Voor een overzicht van het gehele servies van Ottolenghi klik hier.

 

Over Ottolenghi

Yotam Ottolenghi (1968) is een Brits-Israëlische chefkok die grote bekendheid kreeg als auteur van kookboeken waarin hij groente als centraal gerecht plaatst. Zijn meest bekende kookboek is 'Plenty', maar hij heeft inmiddels een hele reeks van kookboeken uitgebracht waarvan er meer dan 4 miljoen zijn verkocht. Daarnaast runt hij een aantal traiteurs en restaurants, (er werken zo'n 500 mensen voor hem) met naar het schijnt zachte, vriendelijke hand, waarin goede samenwerking en de rijkdom van multicultuur gevierd worden.

 

Over Ivo Bisignano

De uit Italie (Sicilië) afkomstige Ivo Bisignano is oorspronkelijk opgeleid als architect maar werkt als kunstenaar inmiddels veel breder dan dat: beeldhouwwerken, mode-illustraties, schilderwerk, video en zelfs animatie. Hij heeft de restaurants van Ottolenghi ingericht en ze zijn al jaren bevriend.

 

Over Serax

Serax is een designlabel uit België dat in 1986 werd opgericht door de broers Serge en Axel Van Den Bossche (voeg de eerste delen van hun namen bij elkaar en je krijgt SerAx). Het merk staat vooral bekend om zijn uitgebreide servies collectie, ofschoon het inmiddels veel breder is en ook verlichting, meubels, bloempotten, handtassen en zelfs kaarsen maakt.

Servies / tableware blijft voor Serax echter een groot aandeel in hun collectie en zoals ze het zelf zeggen ‘hun liefdesverhaal’. Het merk is inmiddels de nummer één referentie bij sterrenrestaurants en Michelin-koks om hen te voorzien van creatief porselein of keramiek voor hun gerechten. Serax werkt met vele bekende ontwerpers zoals Sylvain Willenz, Ontwerpduo, Frédérick Gautier, Paola Navone, Roos van de Velde, Piet Boon en sinds 2019 ook met de modeontwerpster Ann Demeulemeester.

Merk / Designer
Ottolenghi / Serax

Afmetingen
diameter 16 cm, hoogte 7,5 cm

Materiaal
aardewerk: geschikt voor afwasmachine en magnetron

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss