Nr 21 van 23

Houtstalen voor de Meyer eettafel - OUT

€ 5,00 (inclusief btw)

Samples houtstalen eettafel Meyer - OUT

De houten eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering, het eikenhout in naturel, wit of zwart gebeitst en het walnotenhout mooi diepbruin.

De Meyer tafel is elegant en rank maar tegelijkertijd zeer degelijk: het houten blad is van massief hout (dus geen fineer!) van de hoogste kwaliteitsklasse (volgens DIN-norm); het oppervlak heeft een rustige uitstraling zonder inkepingen of oneffenheden en de tafelbladen zijn bovendien versterkt met stalen v-profielen waardoor het tafelblad niet krom kan trekken. De stalen profielen zijn in uitgefreesde gleuven aan de onderkant van het blad weggewerkt.

 

Klik voor een overzicht van alle Meyer tafels HIER.

 

Houten eettafel op maat, in iedere kleur

Daarnaast, en dat is bijzonder voor een tafel in deze prijsklasse, is de Meyer tafel in iedere maat te leveren, en in iedere gewenste RAL kleur. Feitelijk is de Meyer tafel dus ontworpen als houten eettafel op maat, voor iedereen toegankelijk, waarbij je zowel de grootte als kleur zelf kunt bepalen.

 

Wij waren los van deze productie flexibiliteit in eerste instantie vooral onder de indruk van de mooie ranke vorm en het voor ons wat onbekendere essenhout. Dat OUT gekozen heeft om de tafel niet alleen in eiken- maar ook in essenhout uit te voeren maakt dat hij in die uitvoering zowel modern als klassiek oogt: de wat bredere nerven in de witte wax zijn prachtig.

Dat de tafel op maat en in iedere kleur kan worden besteld maakt hem wat ons betreft tot een daadwerkelijk produkt van deze tijd: een Objekte Unsere Tage.

 

Keuze afwerking tafelblad Meyer Tafel

Je kunt standaard kiezen uit vijf opties: essenhout white waxed, eikenhout white waxed, eikenhout naturel waxed, eikenhout naturel mat gelakt, eikenhout zwart waxed of walnotenhout.

 

1. Essenhout white (waxed)

 

2. Eikenhout white (waxed)

 

3. Eikenhout naturel (waxed of mat gelakt)

 

4. Eikenhout zwart gebeitst (waxed)

 

5. Walnotenhout (waxed)

 

We raden iedereen die serieus geinteresseerd is om de tafel (onze winkel is in Amsterdam) of de houtstalen in het echt te bekijken.

Selecteer maximaal 4 stalen, en reken vervolgens de borg van 20 euro af. Dan kun je ze rustig bekijken thuis. We voegen een gratis retourlabel toe zodat je ze gemakkelijk kunt retourneren, waarna je borg wordt geretourneerd.

Merk / Designer
Objekte Unserer Tage (OUT)

Afmetingen
10 bij 10 cm

Materiaal
Eikenhout, Essenhout of walnotenhout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss