Nr 12 van 24

Eettafelbank Eikenhout Naturel Meyer - OUT

€ 1.090,00

Houten eettafelbank Meyer - OUT

De houten eettafelbank passend bij de eettafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is te krijgen in essenhout, walnotenhout of eikenhout.

Het essenhout in een fris witte (waxed) uitvoering, het eikenhout in naturel, wit of zwart gebeitst en het walnotenhout mooi diepbruin.

De Meyer eettafelbank is net zo elegant als de meyer tafel, rank maar tegelijkertijd zeer degelijk: het houten blad is van massief hout (dus geen fineer!) van de hoogste kwaliteitsklasse (volgens DIN-norm); het oppervlak heeft een rustige uitstraling zonder inkepingen of oneffenheden en de tafelbladen zijn bovendien versterkt met stalen v-profielen waardoor het bankje niet krom kan trekken. De stalen profielen zijn in uitgefreesde gleuven aan de onderkant van het blad weggewerkt.

 

Klik voor een overzicht van alle Meyer tafels en bankjes HIER.

 

 

Maten Meyer eettafelbank

De houten Meyer eettafelbank heeft een breedte van 42 cm en een (zit)hoogte van 45 cm. Daarnaast is hij te krijgen in vier verschillende lengtes: 240 cm, 200 cm, 160 cm of 92 cm. Dit zijn de maten die respectievelijk het mooist aansluiten bij de tafel van 260 cm, 240 cm, 200 cm en 160 cm. Ze passen dan netjes tussen de poten.


 

Keuze afwerking Meyer Eettafelbank

Je kunt standaard kiezen uit vijf opties: essenhout white waxed, eikenhout white waxed, eikenhout naturel waxed, eikenhout naturel mat gelakt, eikenhout zwart waxed of walnotenhout.

 

1. Essenhout white (waxed)

 

2. Eikenhout white (waxed)

 

3. Eikenhout naturel (waxed of mat gelakt)

 

4. Eikenhout zwart gebeitst (waxed)

 

5. Walnotenhout (waxed)

 

We raden iedereen die serieus geinteresseerd is om de bank (onze winkel is in Amsterdam) of de houtstalen in het echt te bekijken. Je kunt natuurlijk langskomen maar we kunnen de houtstalen ook naar je opsturen: vraag tot 4 stalen aan tegen 20 euro borg, verzending en retour zijn gratis en dan kun je rustig kijken welke afwerking je het mooiste vindt.

 

Klik HIER voor het aanvragen van houtstalen voor de Meyer tafel of bank.

 

Over het merk: Objekte Unserer Tage (OUT)

Het relatief jonge (2015) Berlijnse label Objekte Unserer Tage (OUT) heeft de expliciete doelstelling om hedendaags wonen te combineren met traditioneel vakmanschap. Alle producten worden dan ook in Duitsland vervaardigd, duurzaam en eerlijk. Hun ontwerpen zijn ontegenzeggelijk modern maar zeer degelijk uitgevoerd en tot in de kleinste details goed doordacht.

Toen wij het merk voor het eerst zagen vielen we in eerste instantie voor de prachtige tafel genaamd ‘Meyer’ van designer David Spinner die op maat kan worden besteld. Modern maar functioneel, en inderdaad oerdegelijk. Maar ze produceren veel meer prachtige objecten: van sofa's tot stoelen en bijzettafels.

 

Mud in May is officiele dealer van Objekte Unserer Tage en kan alles uit hun collectie leveren. Vragen? Bel (0207372518) of mail of kom langs in onze winkel in Amsterdam! We kunnen ook een offerte op maat maken voor projecten waarin grotere aantallen producten nodig zijn.

 

 


Geschiedenis OUT

Objekte Unserer Tage is in 2015 opgericht door de relatief jonge designers David Spinner en Anton Rahlwes , die samen met de bedrijfskundige Christof Steiger (allen studeerden ze aan de Fachhochschule Potsdam) besloten om hun eigen label te starten. En niet zonder succes: het merk is in Duitsland zeer snel zeer groot geworden.

Naast de innovatieve designs zijn ze een slimme samenwerking aangegaan met lokale productiebedrijven dat vakwerk van de hoogste kwaliteit oplevert. Ze produceren inmiddels een hele reeks meubels en accessoires die, ondanks hun focus op functionaliteit en eenvoud, innovatief opvallend zijn.

 

OUT David Spinner Anton Rahlwes Christof Steiger


Duurzaam, milieuvriendelijk en eerlijk

De producten van OUT beantwoorden zonder compromissen aan de sociale en ecologische verantwoordelijkheid van nu. Elk product wordt volledig en duurzaam in Duitsland vervaardigd, van het eerste ontwerp tot de laatste stap. Ze voldoen aan de hoogste milieunormen. Samen met door familie gerunde meesters- en ambachtswerkplaatsen voldoen ze daarnaast aan de hoogte kwaliteitsnormen.

De productie is gebaseerd op vakmanschap dat generaties lang is opgebouwd en doorgegeven en dat wordt gecombineerd met de nieuwste technologische innovaties. Aandacht voor detail en een ongeëvenaard begrip van materialen staan altijd centraal.

Bij de productie in middelgrote familiebedrijven wordt niemand uitgebuit maar juist eerlijk betaald!

Made in Germany is voor OUT niet zomaar een loze kreet, maar de verantwoordelijkheid om bijzondere objecten te creëren die recht doen aan de huidige tijd en waar je lang plezier van zult hebben.

Merk / Designer
Objekte Unserer Tage (OUT)

Afmetingen
h 45 cm, b 42 cm; lengte 92, 160, 200 of 240 cm

Materiaal
Eikenhout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss