Vorige Nr 34 van 36 Volgende

Freedom birds beker - Pols Potten

€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad: 32 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Over de Freedom birds beker (los per stuk)

De ‘Freedom Birds Beker’ is een beker met een elegante (pen) tekening erop van een goudkleurige vogel die uit zijn kooi vliegt. Het is een grappige en mooie illustratie van het Nederlandse designmerk Pols Potten.

Ze zijn te bestellen in een set van 6 bekers, allen met verschillende illustraties en in een nette cadeaubverpakking / giftbox, maar ook los per stuk. Bij een losse beker kiezen wij een willekeurige beker, je kunt eventueel aangeven in het vrije veld in de check-out of je een voorkeur hebt voor een bepaalde afbeelding (bijvoorbeeld: kooi met torentjesdakje ajb!).

Inhoud beker is 220 ml en afmeting: diameter 8,5 cm , hoogte 7,5 cm.

 

Let op: afwassen met de hand, in een afwasmachine wordt de illustratie langzaam minder helder!

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Afmetingen
220 ml; diameter 8,5 cm , hoogte 7,5 cm.

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss