Nr 17 van 30

Kussen Pennan Woven White Black - Donna Wilson

€ 124,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 3 weken.

Over de kussens van Donna Wilson

Een uniek geweven Pennan kussen genoemd naar een Schots vissersdorp met dezelfde naam. Geïnspireerd op traditionele handgeweven technieken.

100% wol, gevuld met eendenverendons, gemaakt in Engeland.

Let op: alleen stomen!

Vanwege de aard van de Pennan-stof varieert de exacte plaatsing van de kleuren van kussen tot kussen. Dit maakt ieder kussen natuurlijk fantastisch uniek!

Maat: 48 x 48 cm, dit kussen is ook te krijgen in een groen gele variant.

 

KLIK HIER OM ALLE PRODUCTEN VAN DONNA WILSON TE BEKIJKEN

 

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende, ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

Merk / Designer
Donna Wilson

Afmetingen
48 x 48 cm

Materiaal
100% wol, gevuld met eendenverendons

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss