Vorige Nr 2 van 122 Volgende

Platte borden 'Marble' - Daniel van Dijck

€ 40,00 (inclusief btw)

Borden 'Marble' - Daniel van Dijck

Deze prachtig met marmer getekende borden van de Nederlandse designer Daniel van Dijck zijn met de hand gemaakt en daardoor allemaal anders. Naast deze ronde borden van 19, 23, 26, 30 of 43 cm is er ook een rechthoekig bord van Marmer te krijgen (32 x 24 cm).

De borden zijn afwasmachine bestendig.

Klik voor een overzicht van het gehele servies van Daniel van Dijck hier.

 

Let op: omdat deze borden met de hand gemaakt worden is de levertijd indien niet op voorraad vrij lang, houd rekening met 3 tot 4 weken!

 

Maten

Er zijn ronde en ovale borden van de 'eccentric' serie te krijgen, maar ook diepe borden en zelfs een slakom.

De ronde borden zijn te krijgen in 5 verschillende afmetingen: Ø 19, 23, 26, 30 of 43 cm, de ovale borden in 2 verschillende afmetingen: 27 x 18 cm of 33 x 22 cm. De diepe borden tenslotte in 3 verschillende afmetingen: Ø 22, 27 of 33 cm. Er is daarnaast een slakom die ook 33 cm in diameter is, maar hoger en met meer volume dan het diepe bord van 33 cm.

Tenslotte tonen we hieronder in de afbeelding ook het bord in marmer, eigenlijk hoort die niet bij de serie eccentric omdat er geen relief in zit, maar deze heeft wel dezelfde maten.

 

 

Over Daniel van Dijck

Daniel van Dijck (1986) ontwerpt intuïtieve en experimentele producten in zijn studio in Den Haag. In zijn keramiek / serviesstukken en meubelontwerpen zoekt hij de grens van design door met ongebruikelijke materialen en processen te werken, waarbij de geschiedenis van een voorwerp het uitgangspunt is. Het zijn vaak handgemaakte, in beperkte oplage geproduceerde stukken, die zowel esthetisch als vanuit vakmanschap oogpunt bijzonder en vernieuwend zijn. Zijn doel is ‘om alledaagse objecten die we dagelijkse gebruiken opnieuw te interpreteren en te vernieuwen’.

Nadat hij aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afstudeerde in de richting Interieur Architectuur deed hij een MA in Design aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Hij werkt zowel in opdracht als van uit eigen projecten, zowel op het vlak van interieurarchitectuur als design.

 

Merk / Designer
Daniel van Dijck

Afmetingen
Ø 19, 23, 26, 30 of 43 cm

Materiaal
Aardewerk

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss