Nr 18 van 122

Gekleurde vaas in de vorm van een hart 'Love in Bloom' - Seletti

€ 104,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Hartvormige porseleinen vaas 'Love in Bloom' - Seletti

Deze porseleinen vaas in de vorm van een hart van designer Marcantonio voor het Italiaanse designmerk Seletti is zo ontworpen dat je hem aan de muur kunt hangen, of met een bijgeleverde standaard op tafel kunt zetten. Marcantonio is de designer die ook verantwoordelijk is voor de bekende muis- en aaplampen, of de vele kandelaars in de vorm van kettingzaag, bijl of pistool.

Deze vaas bestaat in wit mat porselein, transparant glas, hoogglans goud, of zoals bovenstaand: in kleur. Ook is de vaas in een 'Giant' versie uitgevoerd in wit mat.
In de (slag)aders plaats je je bloemen.

De vaas heeft een breedte van 16,5 cm, een diepte van 9 cm en (met aders) een hoogte van 25 cm. Komt in een mooie geschenkverpakking.

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Marcantonio

gewicht
1,1

Afmetingen
Breedte 16,5 cm, diepte 9 cm en (met aders) een hoogte van 25 cm

Materiaal
Porselein gekleurd

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss