Nr 7 van 12

Keukenschort of Oberschort / Waiters Apron - Puebco

Artikelnr.: 302904
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Keukenschort of Oberschort / Waiters Apron - Puebco

Dit keukenschort of oberschort gemaakt van vintage katoen van het Japanse lifestyle merk Puebco is elegant, prachtig uitgevoerd en mooi sterk. Het heeft een afmeting van 85 cm bij 90 cm en de stof is hergebruikt, van voornamelijk katoen.

 

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar materialen om nieuwe producten van te maken. Hergebruik van oude tentdoek stoffen is een van de vele voorbeelden van het upcyclen dat Puebco met haar producten nastreeft.

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
85 cm bij 90 cm

Materiaal
Hergebruikt Katoen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss