Vorige Nr 8 van 35 Volgende

Fruitschaal / bord met gun - Pols Potten

€ 125,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 3 weken.

Gun Plate - Pols Potten

Deze fruitschaal of beter fruitbord van porselein van het Nederlandse Pols Potten heeft een diameter van 40 cm en bevat een in porselein ingebakken pistool. Leg je er appels of ander fruit omheen wordt het een prachtig geheel. Mooi hoogglans porselein, wel met de hand afwassen.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Afmetingen
Ø40 x H6 cm

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss