Nr 16 van 106

Arcs Spiegel M 133 x 50 - Muller van Severen / HAY

Artikelnr.: 5710441329671
€ 559,00 (inclusief btw)

Arcs Spiegel M - Muller van Severen / HAY

De Arcs spiegels van de Belgische designers Muller van Severen voor designmerk HAY zijn onderdeel van de Arcs serie van HAY. Arcs staat voor de boogvorm die in deze serie centraal staat: de rand van de spiegels zijn gemaakt van prachtig gekleurde stalen bogen. 

De spiegels zijn te krijgen in verschillende maten: de rechthoekige variant in 61 x 43, 133 x 72 en in 133 x 50. De ronde spiegel heeft een diameter van 60 cm en heeft een prachtige rode rand.

De Arcs spiegel M van 133 x 50 cm heeft een rand in Mirror kleur, dus ook gespiegeld, of in een prachtig helder groen.

 

Let op: van deze serie, de Arc, zijn ook kaarsenstandaards, vazen, lampen en zelfs trollies te krijgen!

 

VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN VAN HAY KLIK HIER.

 

Over Muller Van Severen

Met hun achtergrond als kunstenaar bevinden de ontwerpen van Fien Muller en Hannes van Severen zich op het raakvlak van kunst en product ontwerp. Muller Van Severen als samenwerking is in 2011 ontstaan en sindsdien heeft het duo voor o.a. het Vitra Museum en Centre Pompidou ontworpen.

Muller Van Severen ontwerpt vanuit het materiaal en heeft een eigen visie op kleurgebruik. Zelf zeggen ze hierover: “Our objects reflect our deep appreciation of the materials we use to create them. When it comes to colour, we prefer to use integrally coloured materials, in which the colour penetrates to the very core of the object. Our paints are applied in textured layers, lending the designs a natural radiance.”

 

 

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Muller van Severen

Afmetingen
133 bij 50 cm, diepte 3 cm

Materiaal
Glas, Roestvrij gepoedercoat Staal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss