Nr 12 van 106

Chisel Lounge Chair Walnoot Schaapsvacht - HAY

€ 2.009,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 9 weken.

Over de Chisel Lounge stoelen van HAY

De Chisel Lounge Chair is ontworpen door de Noorse ontwerper Andreas Bergsaker. Het doel van de stoel is dat hij sterk is en lang meegaat, maar ook uniek en elegant. De stoel is zeer comfortabel door de ronde rugleuning. De naam 'Chisel' (Beitel) is een ode aan dit klassieke timmermansgereedschap, in de schuine poten herken je dan ook de vorm van een beitel door de afgeschuinde randen. 

De stoel is verkrijgbaar in zes houtsoorten / kleuren, en te bekleden met vele stoffen, ook leer. Door de afmeting van de stoel en de vele keuzemogelijkheden is hij geschikt voor heel veel ruimtes: van woonkamers en slaapkamers tot wachtkamers, lobby's en bibliotheken.

 

Scandinavian design

Het design maakt een knipoog naar de jaren 70 maar oogt moderner. Het is typisch Scandinavian design, maar het mooiste vinden wij dat HAY sinds enkele jaren ook de mogelijkheid biedt om de stoelen te stofferen. Dit zijn stoffen van leer tot wol, waarmee je de zitting van de Chisel tegen een zeer betaalbare prijs kunt laten stofferen. Semi-maatwerk dus, maar de hoeveelheid stoffen waaruit je kunt kiezen is zo uitgebreid dat het voelt als maatwerk.

 

Er zijn 6 verschillende houtsoorten / kleuren van de Chisel Lounge Chair te krijgen: eiken, walnoot, bordeaux, zwart, lush green en eucalyptus. De versie die we hier tonen is de Walnoot variant bekleed met Schapenvacht (Sheepskin-Mohawi 21).

 

KLIK VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE MOGELIJKHEDEN VAN DE CHISEL LOUNGE CHAIR HIER.

 

Download hier de laatste PDF met een overzicht van alle stoffen en eigenschappen van die stoffen die HAY beschikbaar heeft voor haar meubels.

 

Over HAY

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay / Andrea Bergsaker

gewicht
14

Afmetingen
hoogte 68,5 cm, breedte 63 cm, diepte 66,5; zitvlak 39 cm

Materiaal
Walnoten multiplex, Sheepskin-Mohawi 21

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss