Nr 3 van 106

Column Kaarsen - HAY

€ 25,00 (inclusief btw)

Column Kaarsen - HAY

Deze serie dikke kleurrijke kaarsen genaamd 'column' van HAY zijn te combineren met de minimalistische keramieke column kaarsenhouders, ook van HAY en te krijgen in verschillende kleuren en maten. Iedere column kaars is uniek: van de Small zijn 4 verschillende varianten te krijgen, van de Medium 3 en van de Large weer 4.

Afmetingen:

Small H15 x W6.5 x L6.5 (geschikt voor in de Small Column Kaarsenhouder)
Medium H20 x W7 x L7 (geschikt voor in de Medium Column Kaarsenhouder)
Large H25 x W9 x L9 (geschikt voor in de Large Column Kaarsenhouder)

 

De Column kaarsen van HAY zijn Nordic Swan Ecolabel certified. Een kaars met het Nordic Swan Ecolabel is een kaars die voldoet aan specifieke criteria op het gebied van milieuprestaties, gezondheidsaspecten, kwaliteit en veiligheid: de kaarsen hebben een schone verbranding en bestaan uit meer dan 90% hernieuwbare grondstoffen.

 

Brandtijd: medium 100 uur (maar max 3 uur wordt aanbevolen!)

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
Small H15 x W6.5 x L6.5, Medium H20 x W7 x L7, Large H25 x W9 x L9.

Materiaal
90% stearine, 10% koolzaadwas

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss