Nr 45 van 106

Volet Hook Haak / Kapstokhaak - HAY

€ 35,00 (inclusief btw)

Kapstokhaakjes 'Volet Hook' - HAY

De kapstokhaak 'Volet Hook' van designer Dimitri Bähler voor HAY is gemaakt van aluminium. De schroef is niet zichtbaar door de gebogen hoekjes, wat de haak een strak en zorgvuldig uiterlijk geeft.

Handig voor in de badkamer, of in de gang om als kapstokhaakjes op te hangen. Ze komen per paar (set van twee stuks).

De haken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wij voeren op dit moment de zwarte en gouden. Als je andere kleuren wilt bestellen dan kan dat, maar moet je even wachten op het moment dat we weer een order naar HAY eruit doen, wat meestal eens in de twee / drie weken is. Mail ons dan even.

Je koopt een set van twee haken.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Dimitri Bähler

Afmetingen
8 cm

Materiaal
Aluminum

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss