Nr 6 van 122

Kapstok haken Paddenstoelen 'Mushroom' - Seletti

Artikelnr.: 8008215146393
€ 49,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Kapstok knop Paddenstoelen 'Mushroom' van Seletti

Deze kapstok knoppen of haken in de vorm van een paddenstoel van designer Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse designmerk Seletti zijn onderdeel van de serie 'Mushrooms and Snails': diverse kapstok knoppen of haken in de vorm van Paddenstoelen en Slakken gemaakt van wit kunststof.

Er zijn naast deze drie verschillende slakken te krijgen: een 'sleepy', 'slow' of 'awake' variant. Zo kun je een gevarieerde kapstok samenstellen: schroef de paddenstoelen aan de muur, varieer met de 'snail' kapstokknoppen en maak een mooi herfstig tafereel.

De kapstok knoppen zijn gemaakt van een kunststof genaamd resin, wat een kunsthars is dat gegoten kan worden. Het is hetzelfde materiaal als waar Seletti de bekende muis en aaplampen van giet, dat overigens van dezelfde ontwerper is.

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Marcantonio Raimondi Malerba

gewicht
2

Afmetingen
16 x 17,5 hoogte 17 cm

Materiaal
Kunststof 'Resin'

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss