Nr 83 van 123

Hanglamp the Monkey Chandelier / Kroonluchter - Seletti

Artikelnr.: 8008215148656
€ 1.936,00 (inclusief btw)

De indrukwekkende en opvallende hanglamp the Monkey Lamp Chandelier / Kroonluchter LED van Seletti is een onderdeel van een serie: er zijn ook losse aaplampen van te krijgen: een staande , twee hangenden (één aan de muur en één aan een touw aan het plafond) en een zittende.

Het ontwerp is van Marcantonio Raimondi Malerba, die ook verantwoordelijk is voor de prachtige Flower Attitude serie van Seletti, en ook voor de variant op de aaplamp: de muislampen.

De monkey chandelier heeft een hoogte van 105 cm, een breedte van 80 cm, een diepte van 80 cm en is gemaakt van kunststof.

De lamp is inclusief drie LED lichtbronnen, van 6Watt, warm licht. Er is een zwarte of witte variant van te krijgen. Daarnaast is het mogelijk lampenkapjes te kopen om de lamp mee aan te vullen.

 

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

 

Merk / Designer
Seletti

gewicht
6

Afmetingen
Hoogte 105 cm, breedte 80 cm, diepte 80 cm

Materiaal
kunststof

maximale wattage
inclusief LED lampen van 6W 2400 kv (warm licht)

Fitting
E14

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss