Vorige Nr 1 van 54 Volgende

2022 Agenda / Diary A5 Make Time Red - Mark's Inc.

Artikelnr.: 4550045064674
€ 22,50 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

2022 Agenda / Diary A5 Make Time - Mark's Inc.

De bekende Japanse Storage IT agenda's  - met een handige doorzichtige opslagvak met zipsluiting rondom dat zowel functioneel als personaliserend werkt - zijn verbeterd. Dankzij een innovatief productieproces zijn de agenda's voor 2022 namelijk gemaakt van gerecyclede PVC-omslagen en FSC®-gecertificeerd papier.

Dit is de A5 variant van 210 bij 148 mm (240 pagina's).

De PVC-hoes zorgt ervoor dat opgeslagen items zichtbaar blijven en - let op - zelfs dat touchscreens van smartphones kunnen worden gebruikt: de hoes heeft zelfs een opening voor een koptelefoon. Het biedt ruimte voor grotere voorwerpen zoals telefoons, etuis en pennen, en in de vakjes in de binnenflappen passen visitekaartjes…

We zouden haast zeggen: perfect doordacht.

 

VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN VAN MARK'S INC. KLIK HIER.

 

INHOUD AGENDA


Jaarlijks
2021 / 2022 / 2023 / 2024 Dubbele paginakalender
Jaarplan

Maandelijks
Sep. 2021 – Dec. 2022 Dagboekpagina's (dubbele pagina's voor elke maand)

Wekelijks
30 augustus 2021 – 1 januari 2023 Dagboekpagina's (dubbele paginaspreiding voor elke week / verticale invoer van 16 uur)
Dagnummer & Weeknummer

Feestdagen in 27 landen en regio's (Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong SAR China, India, Ierland, Italië, Japan, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika) *Internationale feestdagen worden weergegeven door pictogrammen.

Overig
- Persoonlijke gegevens
- Wereldtijdkaart
- Bedrukt in 2 kleuren

 

Over Mark's Inc.

Het Japanse Mark's Inc. is marktleider op het gebied van stationary en accessories en wordt  wereldwijd verkocht in conceptstores, warenhuizen en museumwinkels. Alles wat ze maken is doordacht en zorgvuldig: de producten, van nietmachines tot agenda's, zijn zoals ze het zelf zeggen 'memorably designed, high quality stationery and accessories'.

 

 

Monozukuri

Naast goed doordacht design staan ze expliciet voor een vrij en liefdevol productieproces (monozukuri) waarmee ze hun producten naar een hoger niveau tillen. Hele boeken zijn gewijd aan dit aspect - monozukuri is een Japans begrip dat staat voor de kunst om superieure en innovatieve producten te maken door maximale aandacht te geven in ieder aspect van het productieproces en wordt vaak aangehaald in moderne managementboeken. Je zou het kunnen omschrijven als maximale liefde voor het product en respect voor de klant waarbij iedere deelnemer van het productieprocess vrij is om zijn of haar werk perfect uit te voeren.

 

Merken

Mark's Inc. voert merken als EDiT, masté, PEDIR, PAUL & JOE, allen met verschillende productgroepen / specialisaties. Vooral hun reeks prachtig gekleurde STORAGE.IT notebooks, met een opbergfunctie met zippersluiting rond de kaft vallen op, maar alleen naar deze bekendere notebooks kijken zou de eindeloos vele andere bijzondere producten die ze maken onrecht doen.

 

 

Merk / Designer
Mark's Inc.

Afmetingen
210 bij 148 mm (240 pagina's)

Materiaal
gerecyclede PVC en FSC®-gecertificeerd papier

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss