Vorige Nr 11 van 33 Volgende

Kandelaar 'Horse candle stand' - Pols Potten

Artikelnr.: 0290058
€ 245,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Ivm vakantie versturen we vanaf 23 aug. Vul ZOMERSLAK2022 in het vakje 'kortingscode' in.

Kandelaar 'Horse candle stand' - Pols Potten

De kandelaar 'Horse candle stand' van het Nederlandse designmerk Pols Potten bevat twee paarden en een uil en is gemaakt van vernikkeld staal, wat het een schitterende uitstraling geeft. De kaarsenhouder is onderdeel van een serie: zo heb je ook de 'Deer candle stand' en de 'Monkey candle stand', allen even indrukwekkend.

De kandelaar heeft een indrukwekkende hoogte van 54,5 cm, een diameter van 12,5 cm en weegt maar liefst 2,4 kg. Een blikvanger.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
2,4

Afmetingen
hoogte 54,5 cm, diameter 12,5 cm

Materiaal
Vernikkeld staal

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss