Nr 9 van 122

Vloerlamp Linea LED - Seletti

Artikelnr.: 8008215877532
€ 90,00 (inclusief btw)

Let op: de vloerlamp Linea is bij Seletti pas begin 2020 weer leverbaar! Bestellen kan, maar de levering vindt dan plaats half /eind januari.

Over de vloerlamp Linea LED Seletti

De vloerlamp Linea van het Italiaanse designlabel Seletti is met en zonder voet te koop. Zonder hang je hem aan het plafond of aan een wand. Zo is het een lichtbron die heel weinig plek in neemt. Voordeel van de sokkel is dat je de lamp vrij in de ruimte kunt plaatsen.

De lamp is aan de uiteinden afgewerkt met een mooie sok van berkenhout, ook de voet van de lamp is van berken. Aan de kop van de lamp zit een leren lus waaraan de lamp eventueel opgehangen kan worden. Het snoer is omwikkeld met een katoen in dezelfde kleur als de lamp.

Wij verkopen deze lamp in rood, blauw, geel, roze, groen en wit. Het schijnsel van de roze en blauwe lamp heeft het grootste effect op de omgeving. Deze twee zetten de ruimte ook echt in een gekleurde gloed.

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

gewicht
0,4

Afmetingen
140 cm hoog, diameter 4 cm

Materiaal
Glass, Plastic, Wood

maximale wattage
lamp is 36 Watt, niet vervangbaar

Fitting
geen, lamp is niet vervangbaar

Snoerlengte
175 cm, schakelaar ong. halverwege

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss