Vorige Nr 6 van 16 Volgende

Schilderijtje Nautische print 'Vliegende vis' - De beeldvink

Artikelnr.: 0400004
€ 21,50 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Schilderijtje Nautische print 'Vliegende vis' - De beeldvink 

Deze print hoort bij de serie Nautische print. Dit is de Vliegende vis. De print heeft een leuk marine thema. De illustratie van een vliegende vis doet een beetje ouderwets aan door het gebruik van druktechniek effect. Dit geeft de gelaagdheid in het schilderijtje. 

Wij vinden de werken van Jaqueline Elich / De Beeldvink een mooie vintage look voor in huis. Het merk is betaalbaar en geeft gelijk een grappige tint aan jou ruimte. 

De print is op papier, een beetje mat. Op donkergrijs hout met een haakje voor aan de muur.

Het formaat van de print is 21,5 centimeter x 30 centimeter. 

Klik voor een overzicht van het werk van de Beeldvink hier.

 

De Beeldvink

Is het merk van de Amsterdamse grafisch ontwerper en illustrator Jacqueline Elich. Je vindt er unieke grafische ontwerpen en illustraties voor bijzondere cadeautjes.

De Beeldvink Jaqueline Elich

Na haar studie Grafisch Ontwerpen aan de Gerrit Rietveld Academie is ze verhuisd van hartje Amsterdam naar de rand van de stad. De verbouwde boerderij wat eerst een stal voor de kalveren was, is nu omgetoverd tot haar werk en woon ruimte. Op haar werk zolder geniet ze van het uitzicht, de geuren en kleuren. Water, schapen, gemaaid gras en andere aspecten van het buiten leven. 

 

Humor 

Diversiteit en ongelijkheden vind Jacqueline interessant en past ze toe in haar werk voor De Beeldvink. Zeefdrukken, linodruk en het old scool knip- en plakwerk laat ze graag toe. In haar werk komen veel verschillende dieren, culturen en natuur voor. Ze maakt hiermee surrealistische en grappige taferelen. Hiermee creëerde ze bijvoorbeeld een Ijskoud boek, een Light Book, de taart tas en de obesi-tas. De ideeën gaan altijd door. 

 

Jaqueline haar werk zit vol humor. Fris, eigenzinnig en vrolijk. Een diverse beeldtaal. Ze ontwerpt heldere pictogrammen, maakt tekeningen, fotografeert en maakt collages.

Beeldvink Magazine

Linda artikel over de Beeldvink

 

Bij de Beeldvink worden mooie producten van begin tot eind helemaal zelf  bedacht en gemaakt.

 

 

Merk / Designer
de Beeldvink

gewicht
0,6

Afmetingen
30 cm bij 21,5 cm.

Materiaal
Hout, Papier, Divers

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss