Nr 50 van 106

Pillar Candles / Kaarsen Lex Pott - HAY

Artikelnr.: 5710441278085
€ 39,00 (inclusief btw)

Pillar Candle / Kaarsen - HAY

De 'Pillar Candles' zijn dikke kleurrijke kaarsen van de Nederlandse designer Lex Pott die voordat ze door het Deense designmerk HAY werden geproduceerd door hemzelf op de draaibank werden gemaakt.

Hij 'stapelt' de kleuren op elkaar tot prachtige torens: pillar kaarsen. Elke kaars is een unieke intuïtieve combinatie van kleuren en verhoudingen.

Zet ze naast elkaar en je creëert een prachtige skyline van torens. De kaarsen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis; de duur van de brandtijd hangt af van de hoogte van de kaars. Zet de brandtijd eens af tegen de prijs en je zult zien, deze kaarsen zijn niet zo extreem geprijst als ze op het eerste gezicht lijken.

Beschikbaar in 5 verschillende groottes, 14 kleurencombinaties:

S: Lavender, Light Blue en Electric Blue Ø9 X H15 (brandtijd 60 uur)
S: Tall Fuschia, Tall Light Blue Ø9 X H20 (brandtijd 70 uur)
M: Blue, Mint, Orange, Midnight Blue Ø9 X H25 (brandtijd 95 uur)
L: Yellow, Lime Yellow, Ochre Ø9 X H30 (brandtijd 105 uur)
XL: Red, Midnight Blue Ø9 X H35 (brandtijd 135 uur)

 

Klik voor al het werk van Lex Pott hier.

 

Over Lex Pott

Lex Pott (1985) studeerde in 2009 cum laude af aan de Design Academy Eindhoven en werkt vooral met ‘pure’ materialen zoals hout, steen en metaal, waarbij hij met zijn ontwerpen zoals hij het zelf zegt 'terug wil naar de essentie'.

portret lex pott

Foto: Floor Knaapen

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Lex Pott / HAY

Afmetingen
S: Ø9 x 15 S Tall: Ø9 x 20 M: Ø9 X H25 L: Ø9 X H30 XL: Ø9 X H35

Materiaal
Wax

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss