Nr 7 van 12

Japanse Pop up animals - Kaiko +d

Artikelnr.: 4580122324940
€ 12,50 (inclusief btw)

Japanse Pop up animals: giraf, gorilla of olifant

Deze wonderlijke dieren van het Japanse merk Kaiko / +d zijn zelf te vouwen tot de juiste vorm. Silhouetten van een dier, prachtig cartoonesk vinden wij ze.

Ze zijn gemaakt van echt leer met een metalen folie, waardoor je ze kunt vouwen in de vorm die je wilt. Het leer (de huid natuurlijk!) zit aan de buitenkant. Ze zijn lichtgrijs van kleur (wij hebben de lichtgrijze gekozen, zie foto's, die vonden we mooier).

Te kiezen valt uit de giraf, olifant of gorilla, die je, zoals ze bij +d zeggen 'ieder kunt buigen tot ze een eigen karakter hebben'. Ze geven aan dat ze uitermate geschikt zijn voor op kantoor op je werkplek, maar wat ons betreft kun je ze overal plaatsen.

 

Over Kaiko / +d

Kaiko is een Japans merk dan onder een aantal submerken zoals +d prachtige objecten, zowel voor dagelijks gebruik zoals mokken, kapstokhaken of soeplepels, als voor de schoonheid zelf maakt, zoals de pop up animals of ballonnen in de vorm van dieren. Fris, mooi, net even anders.

Wij moeten toegeven dat we van veel Japanse producten houden vanwege de zorgvuldigheid en eenvoud ervan, en dat is bij Kaiko / +d niet anders. Kaiko betekent zoveel als 'oceaanstroming', wat dat voor de producten betekent vinden we moeilijk te duiden, maar mooi klinkt het wel.

Merk / Designer
Kaiko / +d

Afmetingen in verpakking
W 163 × D 2 × H 200 mm

Materiaal
leer met metalen folie

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss