Nr 4 van 24

Masking of Marker Tape - Penco / Hightide

Artikelnr.: 4988342197540
€ 8,90 (inclusief btw)

Masking or Marker Tape - Hightide / Penco

Deze Japanse papieren washi tape van Penco is niet alleen mooi maar kan ook worden beschreven zodat je het als markeringstape kunt gebruiken. Met een camo print in het zwart of rood en egaal te krijgen in het rood, blauw of (ivoor)wit.

De rol bevat 20 meter tape van 20 mm breed.


Washipapier

Washi is papier dat niet gemaakt is van houtvezels, zoals hier in het westen gebruikelijk, maar van andere materialen zoals gampibomen, mitsumatastruik, papiermoerbei, bamboe, hennep, rijst of zelfs tarwe. De naam komt van Japan (WA) en Papier (SHI); het is een Japanse techniek voor het vervaardigen van papier. Washi is sterker dan gewoon papier en wordt veel gebruikt als toepassingen in voorwerpen of in kunst. Ook Japanse schuifdeuren en ramen worden traditioneel van Washi papier gemaakt

Washiplakband is dus wat sterker dan regulier papieren plakband, daarnaast vooral mooier en makkelijker te verwijderen.

 

Over Hightide / Nahe

Hightide is een Japans merk dat een aantal submerken voert waaronder Nahe en Penco. Ze maken kleurrijke, zorgvuldig geproduceerde stationary artikelen zoals opbergdoosjes, etuis en pennen, om het ‘dagelijks leven mee te verrijken’. De naam Hightide staat voor ‘spititueel vervuld zijn’ en ze hebben de ambitie om leuk en nuttig samen te laten komen. Wij vinden ze van een prachtige eenvoud, vooral deze doorzichtige etuis of organizers van Nahe zijn prachtig.

Merk / Designer
Penco / Hightide

Afmetingen
20 m bij 20 mm

Materiaal
Washipapier

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss