-13%

Nr 8 van 19

Ovale houten (opschep)lepels - Serax / Bea Mombaers

Artikelnr.: B0219400
€ 7,95 € 6,95 (inclusief btw)

Ovale houten (opschep)lepels - Serax / Bea Mombaers

Deze mooie acaciahouten lepels door designer Bea Mombaers voor het Belgische merk Serax zijn niet alleen erg duurzaam, ze worden ook mooier naarmate ze ouder worden. De grote rijstlepel, de medium opscheplepel en de kleine jamlepel passen perfect in elkaar en dankzij hun gestroomlijnde design liggen de opscheplepels ook nog eens lekker in de hand.

Jamlepel (small) 12 x 4 cm, H 2 cm
Opscheplepel (medium) 17 x 5 cm, H 2,8 cm
Rijstlepel (large) 25 x 8 cm, H 3,5 cm

 

Klik voor een overzicht van alle serviezen / producten van Serax hier.

 

Over Serax

Serax is een designlabel uit België dat in 1986 werd opgericht door de broers Serge en Axel Van Den Bossche (voeg de eerste delen van hun namen bij elkaar en je krijgt SerAx). Het merk staat vooral bekend om zijn uitgebreide servies collectie, ofschoon het inmiddels veel breder is en ook verlichting, meubels, bloempotten, handtassen en zelfs kaarsen maken.

 

Portret Axel Van Den Bossche

 

Servies / tableware blijft voor Serax echter een groot aandeel in hun collectie en zoals ze het zelf zeggen ‘hun liefdesverhaal’. Het merk is inmiddels de nummer één referentie bij sterrenrestaurants en Michelin-koks om hen te voorzien van creatief porselein of keramiek voor hun gerechten. Serax werkt met vele bekende ontwerpers zoals Sylvain Willenz, Ontwerpduo, Frédérick Gautier, Paola Navone, Roos van de Velde, Piet Boon en sinds 2019 ook met de modeontwerpster Ann Demeulemeester.

 

Merk / Designer
Serax / Bea Mombaers

Afmetingen
S: 12 x 4 cm, H 2 cm. M: 17 x 5 cm, H 2,8 cm. L: 25 x 8 cm, H 3,5 cm

Materiaal
Acaciahout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss