Nr 1 van 11

Etui in de vorm van een klem - Puebco

Artikelnr.: 501451
€ 38,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Etui in de vorm van een klem - Puebco

Deze geweldige etui in de vorm van een klem van het Japanse lifestyle merk Puebco is onderdeel van een fantastische serie etuis: er zijn etuis in de vorm van een schaar, kwast, meetlint of zaag van.

Kleine juweeltjes die met veel zorg zijn gemaakt, grappig omdat het eigenlijk hele dames-achtige items zijn maar dan met hele stoere voorwerpen. Sprankelend!

Ze hebben ook een beetje een droste effect vonden wij: ze zijn met grote vakmanschap gemaakt en refereren ook weer aan vakmanschap. Enfin, je kunt er over mijmeren...

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan.

Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

Puebco is een populair merk in Japan, veel meer mainstream dan je zou verwachten, en heeft dor het hele land winkels.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
ongeveer H 9 cm bij 17,5 cm

Materiaal
polyester

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss