Nr 1 van 11

Katoenen tas van Vintage tentdoek - Puebco

Artikelnr.: 501338
€ 44,95 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

Katoenen tas van Vintage tentdoek - Puebco

Deze tas gemaakt van vintage dik tentdoek van het Japanse lifestyle merk Puebco is stoer, prachtig uitgevoerd en zeer sterk. Het is een lage, lange tas (Hoogte 37 cm, Lengte 69 cm, Breedte 36 cm). De tentdoekstof is van katoen.

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar materialen om nieuwe producten van te maken. Hergebruik van oude tentdoek stoffen is een van de vele voorbeelden van het upcyclen dat Puebco met haar producten nastreeft.

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Materiaal
Katoen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss