Nr 22 van 23

Organizer / agenda Traveler's Notebook (blauw) - Traveler's Company

Artikelnr.: 4902805152396
€ 59,90 (inclusief btw)
Voorraad: 3 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Organizer / agenda Traveler's Notebook (blauw) - Midori

Deze starters set van het Japanse Traveler’s notebook, een prachtig leren notitieboek dat je hele leven meekan, bevat de bekende leren houder met daarin het te vervangen blanco papier (Refill 003 Plain) dat samen een mooi en duurzaam notitieboek vormt.

Officieel bedoeld voor de ‘reiziger met vrije geest’, maar te gebruiken naar ieders wil uiteraard. De omslag van koeienleer veroudert prachtig en zorgt voor een - naarmate de tijd en avonturen verstrijken - steeds doorleefder geheel, vol littekens en ervaringen. Het zegt iets over de gebruiker, als een afdruk.

De set bevat naast het notitieboekje een katoenen stofzak en een reserve rubberen band en is verpakt in een mooie papieren doos.


De leren omslag is 21,8 bij 13,1 cm, het notitieboekje (003 Refill) dat erin zit is 21 x 11 cm en bestaat uit 64 pagina’s.

Alles aan dit product wordt met zorg gemaakt. Het is een vrij eenvoudig ontwerp, dat echter uitblinkt in praktische schoonheid en duurzaamheid: het leer gaat je leven lang mee, het papier kun je vervangen (en bewaren) en het materiaal wordt naarmate het ouder wordt mooier.

Duurzaam en prachtig!

 

Uitpakken en tonen plaatsing van meerdere refills (notitieboekjes) in een Traveler's notebook. Geeft mooi beeld van de variatiekracht van het ogenschijnlijk eenvoudige systeem.

 

Over Traveler's Company / Midori

Het Japanse merk MIDORI is een schrijfwarenmerk dat in 1950 als producent van briefpapier en enveloppen is ontstaan. Sindsdien zijn ze producten blijven ontwikkelen die zoals ze het zelf zeggen ‘het dagelijks leven van mensen verrijken en kleur toevoegen’. MIDORI heeft zijn basis in papier behouden, maar daarnaast vele andere kantoorartikelen toegevoegd, zoals schrijfwaren, scharen, linialen etc.

Ze voeren aan aantal sublabels waaronder ‘Traveler’s Company’ waar ze een aantal series hebben ondergebracht die wij prachtig vinden. Zo valt de reeks messing (BRASS) pennen en potloden zowel door het ingenieuze en ogenschijnlijk eenvoudige ontwerp als door het eerlijke en duurzame (messing) materiaal op, en worden wij blij van de zorgvuldigheid waarmee alles is gemaakt. Dit zijn producten voor het leven, ze zullen ook naarmate ze ouder worden juist aan schoonheid winnen. Een beetje tegen de tijdgeest van snel en vervangbaar in.

Met datzelfde oog voor duurzaamheid produceren ze notitieboeken / notebooks bedoeld voor de reiziger met vrije geest (maar te gebruiken naar ieders wil uiteraard) gemaakt van echt leer, dat ook prachtig veroudert en waar je de inhoud van kunt vervangen en dus generaties lang mee kunnen.

Kortom, prachtige, zorgvuldig gemaakte producten voor het leven.

 

 

 

 

 

 

Merk / Designer
Traveler's Company / Midori

Afmetingen
Leren map: 21,8 x 13,1 cm, papier: 21 x 11 cm

Materiaal
Leer, papier, katoen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss