Nr 4 van 5

'Boring Task Cabinet' kasten - Space Encounters / Lensvelt

€ 1.010,00 (inclusief btw)

'Boring Task Cabinet' kasten - Space Encounters / Lensvelt

De Boring Task Cabinet van het Amsterdamse architectenbureau Space Encounters voor Lensvelt is onderdeel van de in 2016 ontwikkelde 'boring' serie: er is een stoel, bureautafel, bureaustoel, klok, prullenbak en een reeks kasten van, allen gespoten in één kleur, namelijk het 'boring' grijs RAL 7044.

Dat levert een opmerkelijk beeld op, bijna cartoonesk, alsof het plaatje nog moet worden ingekleurd. Een hoogst stilistische set, vooral de klok en prullenbak maken het beeld helemaal af.

 

boring chair desk collection space encounters lensvelt

De kasten zijn in twee verschillende hoogtes te krijgen, 117 cm of 189 cm, en met twee verschillende fronts: bekleed (boring upholstered) of onbekleed (met kleine gaatjes).

 

De Boring Task Collectie

De Boring Task Collectie is een bescheiden maar grootst geïntroduceerde collectie van kantoor / office producten. Op de beurs in Milaan werd de collectie in 2016 op een prachtige setting gepresenteerd, zie filmpje hieronder.

 

Presentatie Milaan 2016 van de Boring Task Collectie

 

Mooie(re) thuiswerkplek

Wij verkopen voornamelijk aan particulieren en zien sinds de coronatijd een steeds grotere behoefte aan comfortabele kantoorproducten voor de thuiswerkplek die ook nog eens mooi zijn. Daarom zijn we op zoek gegaan naar producten die wat ons betreft niet misstaan in een thuis situatie.

Lensvelt is een Nederlandse projectinrichter zoals Ahrend of Gispen, die zijn eigen lijn aan office producten voert die wij erg mooi vinden. Minder bekent bij particulieren, maar voor (kantoor)inrichting van de vaak esthetisch veeleisende omgevingen zoals architectenbureaus, musea of designbureaus zonder enige twijfel nummer 1 in Nederland. Zij ontwikkelen hun producten met bekende vaak Nederlandse designers als Maarten Baas, Joep van Lieshout, Richard Hutten of Studio Job en dat levert opmerkelijke kantoormeubels op.

Klik voor een overzicht van hun producten hier.

HAY heeft ook een aantal elegante bureaustoelen in hun officelijn die als voordeel hebben dat je ze op maat kunt laten bekleden en je dus een kleur en type stof kan kiezen die in ieder interieur passen.

Klik voor een overzicht van hun producten hier.

Merk / Designer
Space Encounters / Lensvelt

Afmetingen
Laag: 80 x 33,5 x 117 cm Hoog: 80 x 33,5 x 189 cm

Materiaal
Gepoedercoat staal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss