Nr 1 van 6

Japanse Kaart houder / Card holder Roze - Hightide

Artikelnr.: 4988342145305
€ 11,90 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

Japanse Kaart houder / Card holder - Hightide

Je kent het wel. Losse papiertjes, kaarten, bonnetjes, stickers en andere verzamelingen die in je tas rondzwerven. Deze mooie kaarthouder is perfect om alles in op te bergen. De kaart houder heeft dan wel een retro, oud aanvoelende uitstraling, maar is voorzien van alle comfort. Echt een essential. 

De kaart houder is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van PU leer, een kunstleer. De houder is gemaakt voorbusiness kaarten, coupons en andere kaarten. De kaart houder bevat 7 vakjes. Er is plaats voor 35 tot 50 kaarten. De vakjes zijn gemaakt van dik karton achtig papier en weegt in totaal 0,051 kg.

De afmetingen van de kaart houder zijn: B:10,5 x H:7,3 x D:2,2 centimeter. 

Wij vinden dit een zeer handig houdertje die je altijd bij je draagt om nooit meer iets kwijt te raken! Mooie kleurtjes en een mooi prijsje. 

 

Over Hightide / Nahe

Hightide is een Japans merk dat een aantal submerken voert waaronder Nahe en Penco. Ze maken kleurrijke, zorgvuldig geproduceerde stationary artikelen zoals opbergdoosjes, etuis en pennen, om het ‘dagelijks leven mee te verrijken’. De naam Hightide staat voor ‘spititueel vervuld zijn’ en ze hebben de ambitie om leuk en nuttig samen te laten komen. Wij vinden ze van een prachtige eenvoud, vooral deze doorzichtige etuis of organizers van Nahe zijn prachtig.

 

Merk / Designer
Hightide / Nahe

gewicht
0,05

Afmetingen
11,8 x 8,9 x 6 cm

Materiaal
PVC

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss