Nr 31 van 52

Bubble Kandelaar Mini - Jorine Oosterhoff / Cor Unum

Artikelnr.: 0850028
€ 58,50 (inclusief btw)

Bubble Kaarsenhouder Mini - Jorine Oosterhoff / Cor Unum

De prachtige Bubble kandelaar van Jorine Oosterhoff voor het Nederlandse keramiekatelier Cor Unum is onderdeel van haar zogenaamde 'bubble' serie: er zijn vazen, kaarsenhouders, een stolp en zelfs een klok van te krijgen, allen met de haast dromerige op zeepbellen gebaseerde 'bubbles'.

De mini kaarsenhouder is te krijgen in het groen en wit, er zijn ook grote kandelaars (voor dikke kaarsen) van te krijgen, de large.

De kandelaar is gemaakt van aardewerk en 13,5 x 9 cm

 

Jorine Oosterhoff legt de oorsprong van haar Bubble collectie toe

 

Jorine Oosterhoff

Jorine Oosterhoff woont en werkt in Arnhem, waar ze haar studio begon nadat ze er de kunstacademie afrondde. Haar werk is speels en zoals ze zelf omschrijft ‘dromerig’, waarbij ze een focus heeft op porselein.

Zie voor een overzicht van al haar werk: https://jorineoosterhoff.nl

 

Interview met Jorine Oosterhoff, over de verhalen achter haar designs.

 

Cor Unum

Cor Unum Contemporary Ceramics, opgericht in 1953 als Cor Unum (‘een van hart’), is een keramiekatelier dat sinds de oprichting is gehuisvest in ‘s-Hertogenbosch. De mensen binnen het bedrijf delen één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening en biedt passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medio jaren ’90 heeft de bedrijfsleiding van Cor Unum bewust gekozen voor de niche van exclusief design. Vanuit de gedachte dat Cor Unum beschikt over de ervaring en knowhow van het technisch proces, produceert Cor Unum keramiek van topkwaliteit gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars.

Merk / Designer
Jorine Oosterhoff / Cor Unum

Afmetingen
13,5 x 9 cm

Materiaal
Aardewerk

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss