Nr 19 van 30

Knuffel hondje 'Digby' - Donna Wilson

Artikelnr.: 7112037817049
€ 91,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Over de knuffels van Donna Wilson

De vele knuffels, beter omschreven als 'gebreide wezens', van de Britse designer Donna Wilson waren haar grote doorbraak in 2012. Ze zijn stuk voor stuk juweeltjes en worden in Engeland met de hand gemaakt van zeer zacht lamswol.

Ieder schepsel heeft een naam en natuurlijk een eigen persoonlijkheid. Zo houdt 'Digby'  van chorizo-worstjes maar beslist niet van cavia's.

Afmeting: 42 cm

Digby is gemaakt van 100% lamswol met polyester vulling en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Nooit wassen: alleen stomen. Behandel vervuilingen zo snel mogelijk door overtollige vloeistof op te nemen en de vervuilde plek te deppen met koud water.

 

KLIK HIER OM ALLE PRODUCTEN VAN DONNA WILSON TE BEKIJKEN

 

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende, ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

Merk / Designer
Donna Wilson

Afmetingen
42 cm

Materiaal
Lamswol met polyester vulling

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss