Nr 15 van 29

Babydekentje 'wolken' - Donna Wilson

€ 66,00 (inclusief btw)

Over het babydekentje 'Wolken' van Donna Wilson

Zoete dromen onder deze minideken met wolkpatroon.

Heerlijk zacht gebreide katoenen babydeken blauw of mosterd kleurig. Perfect voor een baby of om je knieën warm te houden!

100% zacht katoen, gebreid in Schotland.

Wij adviseren een zachte machinewas op max 40 graden. Plat drogen.

 
Afmetingen: 93 x 59 cm

 

KLIK HIER OM ALLE PRODUCTEN VAN DONNA WILSON TE BEKIJKEN

 

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende, ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

Merk / Designer
Donna Wilson

Afmetingen
93 x 59 cm

Materiaal
Katoen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss