-10%

Nr 1 van 8

Vertigo hanglamp Small 110 cm - Petite Friture

€ 795,00 € 715,00 (inclusief btw)

De Vertigo Hanglamp Small (110cm)

Wat de Vertigo hanglamp van designer Constance Guisset voor het Franse label Petite Friture bijzonder maakt is dat hij met zijn vorm de onderliggende ruimte lijkt te omarmen. Hierdoor ontstaat er onder de hanglamp een intieme ruimte. Dat is bijzonder, ook omdat de lamp van zichzelf heel licht en subtiel is. Hij doet wel wat denken aan een grote hoed. De Vertigo lijkt te zweven en door het licht ontstaat er een mooie tekening op het plafond.

De Vertigo is verkrijgbaar in twee maten (200 cm , 140 cm of 110 cm) in 6 verschillende kleuren. De 110 cm is er echter alleen in het wit of zwart.

Hij is opgebouwd uit een fiberglasstructuur, met daaraan linten van polyurethaan. Iedere lamp wordt met de hand in elkaar gezet.

De lamp werd voor Petite Friture ontworpen door de Constance Guisset studio.

Maat: diameter 110 cm, hoogte 12 cm,

Ø: 110 cm | 43.3 inch
H: 12 cm | 4.7 inch
POIDS: 0,5 kg | WEIGHT: 1lb

 

Mud in May is officiële dealer van Petite Friture, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Mud in May doet niet aan acties en stunts maar hanteert een eenvoudige regel: bij ons krijg je standaard het verschil in prijs terug waneer het product elders goedkoper te vinden is, tot twee weken na je bestelling. Dus zie je een actie tijdens of tot twee weken na de aanschaf van de Vertigo hanglamp dan zal Mud in May die korting volgen en je het verschil terugbetalen of tijdens de koop niet in rekening brengen. Altijd, en met plezier. Dat geeft je als klant rust en voorkomt dat wij alle acties van concurrenten voortdurend moeten bijhouden.

 

 

Hoe de Vertigolamp uit te pakken en op te hangen.

 

 

Nieuwe kleur (sep 2019) Kobaltblauw

 

 

Nieuwe kleur (okt 2019) Beetle

 

Over Constance Guisset Studio

De Constance Guisset Studio werd opgericht in 2009. De studio is gespecialiseerd in productontwerp, interieurontwerp en scenografie, en bestaat uit een team van ontwerpers en architecten rond Constance Guisset. Het streven van de studio is lichte en geanimeerde objecten te maken, met het doel om verwondering op te wekken en een moment van ontsnapping in dromen aan te roepen.

Constance Guisset Studio werkte met internationale meubelmerken als Petite Friture, Moustache, Tectona, Nature & Découvertes, Molteni & C, La Cividina, enz. De Studio ontwierp ook industriële objecten voor bedrijven zoals La Cie - Seagate en reisaccessoires voor Louis Vuitton.

Sinds 2009 heeft de Studio de toneelontwerpen van verschillende shows gerealiseerd, waaronder de solo van Angelin Preljocaj, Le Funambule, zijn ballet Les Nuits, Laurent Garnier's concert in de Salle Pleyel of Mise en scène van de Compagnie Wang Ramirez. Het ontwerpt ook tentoonstellingen zoals voor het Musée Arts Décoratifs in Parijs, het musée du Quai Branly in Parijs en het Palais des Beaux Arts in Lille, of voor merken zoals Les Galeries Lafayette of Molteni (2011, Paris Designers 'days award for best scenografie).

 

Petite Friture

is een Frans designlabel dat ontstond in 2009, met "de wil om jonge talenten te promoten en om met hen een catalogus van objecten, verlichting en klein meubilair te ontwikkelen die een vibratie creëert". Het resultaat zijn elegante en toegankelijke objecten die op een eenvoudige en ongeremde manier een verhaal vertellen: objecten die ons dagelijks leven begrijpen en ons uitnodigen om ervan te genieten.

Merk / Designer
Petite Friture

gewicht
0,5

Afmetingen in verpakking
70 cm bij 70 cm bij 20 cm

Gewicht in verpakking
0,8 kg

Afmetingen
Ø: 110; H: 12 cm

Materiaal
Fiberglass, iron, polyurethane

maximale wattage
60 Watt

Fitting
E27

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss