Nr 18 van 106

Vloerkleed Radio 60 x 200 Red, blue - HAY

Artikelnr.: 5710441328827
€ 229,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Vloerkleed Radio 60 x 200 Red, blue - HAY

Dit prachtig gekleurde vloerkleed genaamd 'Radio Rug' van designer Clara von Zweigbergk voor HAY zijn in verschillende maten te krijgen. Het is gemaakt van katoen en wol uit Nieuwe-Zeeland en is OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd.

 

OEKO-TEX® STANDARD 100

OEKO-TEX® STANDARD 100 is een label voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen: elk onderdeel van het artikel dat dit label draagt, dus elk draadje, knoopje en andere accessoires, is getest op schadelijke stoffen. De test wordt uitgevoerd door een onafhankelijk OEKO-TEX®-partnerinstituut. Bij de test houden ze rekening met gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen. De criteriacatalogus wordt minimaal één keer per jaar geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe wetenschappelijke kennis of wettelijke eisen.

 

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
60 x 200

Materiaal
wol & katoen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss