Nr 9 van 11

Vintage Houten Vaas - Puebco

Artikelnr.: 110783
€ 139,00 (inclusief btw)
Voorraad: 2 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Vintage Houten Vaas - Puebco

Deze prachtige oude houten vazen zijn gemaakt van vintage houten potten die werden gebruikt om specerijen in te bewaren. Ieder item zal variëren in grootte, vorm en details, je kunt niet kiezen (behalve natuurlijk als je naar onze winkel in Amsterdam komt, dan kun je ze zien).

In de vazen zitten scheuren, vuil, gaten enz, die met minimale reparaties zijn gemaakt zodat de oorspronkelijke 'look & feel' behouden blijft. In de houten vaas zir een glazen cilinder waarin je het water en de bloemen plaatst. Elke cilinder is met de hand gemaakt en past bij de grootte en vorm van elk item, dus er kunnen vervormingen, bubbels, chips, enz. optreden.

Let op: het is bedoeld als vaas, en het is geen gehard of hittebestendig glas!

 

Over Puebco

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar materialen om nieuwe producten van te maken. Hergebruik van deze oude specerijen houten potten is een van de vele voorbeelden van het upcyclen dat Puebco met haar producten nastreeft.

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
ø18 cm H27 cm

Materiaal
vintage hout, glas

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss