-10%

Nr 50 van 52

Vaas Embrace - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142062559
€ 120,00 € 108,00 (inclusief btw)

Vaas Embrace - Pols Potten

De Embrace Vaas van het Nederlandse designmerk Pols Potten is een vaas gemaakt van twee stukken glas waarbij een gedeelte de vaas 'omarmt'. De embrace vaas is in twee maten te krijgen, Small (diameter 21 cm, hoog 23 cm) of Large (diameter 21 cm, hoog 34 cm).

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten / Bas van Beek

Afmetingen
small: Ø21 x H23 cm; large: Ø21 x H34 cm

Materiaal
glas

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss