Nr 30 van 210

Shoppingbag L 'Oil White' - KASSL Edition x Susan Bijl

€ 395,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

The New Shoppingbag Susan Bijl

Deze speciale editie van The New Shopping Bag is gemaakt van KASSL's kenmerkende katoenmix met oliecoating en gevoerd met ripstop nylon van SUSAN BIJL. Het ontwerp en het materiaal verenigen de eenvoud en tactiliteit van beide merken. Deze tas is gemaakt om te gebruiken: hij wordt mooier naarmate hij langer gedragen wordt.

KASSL Editions en SUSAN BIJL benaderen hun productontwerp op vergelijkbare manieren. Beide merken promoten een bewuste houding ten opzichte van het kopen en consumeren van goederen. Ze maken tijdloze, duurzame en kwalitatief hoogstaande artikelen die je dagelijks kunt dragen.

Het geoliede katoen in deze editie van SUSAN BIJL's The New Shopping Bag accentueert het ontspannen silhouet van het iconische ontwerp. De tas behoudt zijn functionele kwaliteiten en heeft tegelijkertijd de kwaliteit van een luxueuze tas.

 

Specificaties

KASSL’s signature oil fabric is gemaakt van gecoat katoen, waardoor een uniek handgevoel, een gebarsten uiterlijk en een verouderde look ontstaat, vergelijkbaar met versleten leer. Dit onderscheidt het van synthetische, rubberen materialen, hoewel het misschien niet dezelfde prestatiekwaliteiten heeft. Het opzettelijk barsten en verouderen dragen bij aan de esthetische aantrekkingskracht en na verloop van tijd krijgt het een uniek karakter.

Materialen:
50% gerecycled nylon
34% katoen
15% polyurethaan
1% elastaan

Afmetingen:
37.5 x 69 x 34 cm / 14.6 x 27.2 x 13.4 inches

 

Verzorgingsinstructies

- Plat drogen
- Gebruik alcoholvrije vochtige doekjes voor een snelle reiniging
- Niet in de droger
- Niet bleken
- Niet chemisch reinigen
- Niet strijken

Houd er rekening mee dat de stof van de KASSL olie tassen mogelijk uitloopt in lichtere stoffen als deze wordt blootgesteld aan vocht, regen en transpiratie. Het oppervlak van het olieweefsel is hygroscopisch, wat betekent dat het vocht kan opnemen. Dit komt door de aanwezigheid van natuurlijke polymeercomponenten in de samenstelling van de stof, die kunnen uitzetten onder omstandigheden met hoge luchtvochtigheid. Deze uitzetting kan bijdragen aan het optreden van een halo-effect. Wat betreft slijtage en kleurmigratie is het belangrijk om te bedenken dat echt leer en geoliede stof, omdat het een imitatie van leer is, vergelijkbare beperkingen hebben op het gebied van prestaties. Daarom raden we ten zeerste aan om lichtere stoffen, zoals katoen of wol, niet onder de donkere olie tas te dragen als het buiten vochtig is.

Wat olievlekken betreft, raadt het KASSL productieteam aan om groene zeep en/of Ossengalzeep en een zachte handdoek te gebruiken om de vlekken te verwijderen. Ook het voorzichtig aanbrengen van een zachte borstel kan een optie zijn. Als de vlek bij de eerste poging niet verdwijnt, laat de stof dan drogen en probeer het later opnieuw. 

Ter verduidelijking van het schoonmaakadvies: "Groene zeep" verwijst naar groene huishoudzeep die algemeen verkrijgbaar is in elke supermarkt, en "Ossengalzeep" is een vlekken verwijderaar, een natuurlijk product gemaakt van ossengal.

 

Klik voor een overzicht van het werk van Susan Bijl hier.

Merk / Designer
Susan Bijl

Afmetingen
37.5 x 69 x 34 cm / 14.6 x 27.2 x 13.4 inches

Materiaal
50% gerecycled nylon 34% katoen 15% polyurethaan 1% elastaan

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss