Werken bij Mud in May

Mud in May bestaat nu zo'n 5 jaar. Door de wat wonderlijke periode tijdens corona hebben we ondanks serieuze groei afgelopen tijd geen mensen aangenomen maar de winkel vooral zelf en met enkele vrienden gedraaid. We zien echter dat het in de winkel, hoewel relatief klein, steeds drukker wordt. Tegelijkertijd zijn we online sterker aan het worden en neemt het 'regelwerk' voor de grotere orders toe.

Dat is de reden dat we mensen zoeken die enkele dagen per week bij ons zouden willen werken. Heb je affiniteit met design, ben je een open en positief mens en op zoek naar een baantje? Mail ons dan je CV en motivatie.

We bieden een marktconform salaris, een leuke werkomgeving op een prachtige lokatie in Amsterdam waarin je zelfstandig kunt opereren en waar in overleg een breed scala aan werkzaamheden tot je takenpakket horen. Denk aan het helpen van klanten, afrekenen, schoonmaken, prijzen en het inpakken van online orders.

Wat wij naast een open en positieve persoonlijkheid belangrijk vinden is dat je affinitiet hebt met de producten die we voeren. Doe je een opleiding in design en zoek je een bijbaan? Solliciteer!

mvg Joeke

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss