-33%

Nr 3 van 19

Theedoek met print: Distorted #1

Artikelnr.: 0260009
€ 30,00 € 20,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Dit is de Tea Towel Distorted Faces #1, van Jim Shaw voor het Australische merk Third Drawer Down. De kunst theedoeken met print afbeelding van Third Drawer Down zijn mooi genoeg om in te lijsten. Er deden al een hele rits kunstenaars mee aan deze serie. Ieder exemplaar wordt in een gelimiteerde oplage van zo'n 200 exemplaren gedrukt, genummerd en gesigneerd verkocht. Digitale print op linnen.

Jim Shaw's serie, Distorted Faces, toont een surrealistische wereld van verwrongen karakters en maskerachtige gezichten. Door te experimenteren met grafiet, airbrush en Prismacolor op papier, transformeerde Shaw wat hij 'deprimerende kleine vignetten' noemt in beelden die een gevaarlijke verschuivng in het onderbewustzijn veroorzaken van het vertrouwde naar het groteske.

Formaat: 67cm x 50cm

Third Drawer Down

De designstudio van Third Drawer Down is gevestigd in Australie. De studio werd opgericht in 2003, en heeft met meer dan 150 hedendaagse kunstenaars samengewerkt om gelicentieerde objecten voor dagelijks gebruik te maken, waaronder samenwerkingen met Louise Bourgeois, Ai Weiwei en David Shrigley. Ze zijn zowel een designstudio als een winkel als een producent.

Merk / Designer
Third drawer down

Afmetingen in verpakking
30,5 cm bij 22 cm bij 1 cm

Gewicht in verpakking
0,1 kg

Afmetingen
67cm x 50cm

Materiaal
linnen

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss