Nr 2 van 18

Fins outdoor beker Kupilka

Artikelnr.: 0340009
€ 8,95 (inclusief btw)

Dit is een kleine mok of kop van het merk Kupilka, een prachtig stoer servies uit Finland. Het is gemaakt van Kareline, een oersterk maar biologisch afbreekbaar materiaal, geschikt voor vele toepassingen. In huis, restaurants, op catering locaties en bij outdooractiviteiten, op de camping of de boot. Dit servies kan tegen een stootje. Het wordt gezien als het ideale campingservies voor de outdoor liefhebber door de sterkte en robuustheid ervan.

Dit kopje heeft een maat van 5,7 cm bij 4,3 cm bij 7,8 cm. Het gewicht is 26 gram.

Het materiaal Kareline is in 1999 ontwikkeld in Finland. Het bestaat voor 50% uit Cellulose vezels en voor 50% uit Polypropylene. De polypopylene is FDA gekeurd, de cellulose vezels worden gewonnen uit hout van gecertificeerde Finse bomen. Het materiaal is licht, vaatwasserbestendig, sterk en je brandt je vingers niet aan een hete drank in een kop van Kareline. Het materiaal wordt bovendien alleen maar mooier naarmate het ouder wordt zonder dat het zijn kwalteiten verliest. Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -30 graden Celsius tot aan het kookpunt.

Cradle to cradle: de producten van Kupilka kunnen na gebruik teruggestuurd worden naar de producent die ze weer zal hergebruiken voor het maken van nieuw servies.

 

 

 

 

Merk / Designer
Kupilka

gewicht
0,03

Afmetingen
5,7 cm x 4,3 cm x 7,8 cm

Materiaal
Natuurlijke vezels composiet materiaal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss