Nr 27 van 123

Porseleinen tandenstokerhouder / Estetico Quotidiano 'Toothpick Holder' - Seletti

Artikelnr.: 8008215106342
€ 12,00 (inclusief btw)
Voorraad: 15 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Tandenstokerhouder - Seletti

Deze porseleinen tandenstokerhouder in de vorm van een (vis) blikje van Selab en Alessandro Zambelli voor het Italiaanse designmerk Seletti is prachtig sereen wit en kan op iedere tafel. Het is onderdeel van de reeks 'Estetico Quotidiano', gebruiksobjecten voor op tafel of in huis die een eenvoudige maar elegante vorm hebben en van hetzelfde fijne porselein zijn gemaakt.

Het doosje is 10,5 cm lang, 5,2 cm breed en 2 cm hoog. Klein maar fijn.

 

Selab

In 1988 richtte Stefano Seletti (de zoon van) samen met zijn zus Maria, Vittorio Boni en het Studio Badini CreaTeam Selab (Seletti-Lab) op dat sindsdien de kern vormt van het designmerk Seletti. Selab werkt altijd graag samen met andere designers, het plezier van hun ontwerpen spat er vanaf en hun grote kracht is de lichtheid en grote frequentie waarmee de ontwerpen gerealiseerd worden.

Interview Stefano Seletti

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti / Selab en Alessandro Zambelli

gewicht
0,9

Afmetingen
10,5 cm lang, 5,2 cm breed en 2 cm hoog

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss