Nr 47 van 122

Amuse: A Musing Tale Sjors Driessen - Cor Unum

€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad: 14 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Amuse: A Musing Tale Sjors Driessen - Cor Unum

‘A Musing Tale’ van designer Sjors Driessen voor stichting Cor Unum is een schaaltje in de vorm van een ei dat bedoelt is om een amuse in te serveren. Het is zo gemaakt dat het in een wijnglas blijft hangen, waardoor het prachtig serveren is.

Een amuse is een klein gerecht bedoeld om zowel de spijsvertering als smaakpapillen te activeren. Letterlijk betekent het ‘plezier’.

Serveer deze kerst de lekkerste amuses zoals tonijntartaar, bisque, champignoncappuccino, kreefthapjes, eendenlever, spoom of geitenkaasamuses in dit elegante ontwerp!

 

Cor Unum

Cor Unum Contemporary Ceramics, opgericht in 1953 als Cor Unum (‘een van hart’), is een keramiekatelier dat sinds de oprichting is gehuisvest in ‘s-Hertogenbosch. De mensen binnen het bedrijf delen één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening en biedt passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medio jaren ’90 heeft de bedrijfsleiding van Cor Unum bewust gekozen voor de niche van exclusief design. Vanuit de gedachte dat Cor Unum beschikt over de ervaring en knowhow van het technisch proces, produceert Cor Unum keramiek van topkwaliteit gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars.

Merk / Designer
Cor Unum / Sjors Driessen

Afmetingen
9 cm bij 7 cm

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss