Nr 32 van 106

Mooi gekleurde kussens / outline cushions - HAY

Artikelnr.: 5710441282228
€ 69,00 (inclusief btw)

Mooi gekleurde kussens / outline cushions - HAY

De mooie outline cushions van het deense merk HAY ogen klassiek door de vorm (het randje) maar zijn door de eigentijdse kleuren dan weer duidelijk van nu.  Ze zijn gestoffeerd met een zachte mix van katoen (25%) en linnen (75%) en hebben een bies langs de randen om ​​meer silhouet te creëren.

Verkrijgbaar in 4 prachtige kleurcombinaties: vivid blue, grey blue, moss en lemon sorbet.

 

Maat: 50 cm bij 50 cm.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
50 cm bij 50 cm

Materiaal
Katoen (25%), linnen (75%), vulling dons

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss