-10%

Nr 20 van 52

Vaas Jar Fat fish - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142060142
€ 130,00 € 117,00 (inclusief btw)
Voorraad: 2 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Vaas Jar Fat fish - Pols Potten

De visvaas 'Jar Fat Fish' van het Nederlandse designmerk Pols Potten komt over als een klassiek venetiaans design. De met de hand gemaakte groene glazen vaas in de vorm van een vis ligt met de bek schuin omhoog waardoor, wanneer je er bloemen in plaats, deze bijna liggen en het geheel een beetje vervreemdend overkomt.

Ze sprankelen hier in de winkel, we hebben er ook wel takken in 'gelegd' waardoor het geheel nog wonderlijker wordt.

Het design is van Pols Potten studio zelf.

Er zijn twee varianten van, dit is de dikke variant die wat korter maar hoger en breder is dan de lange variant. Afmetingen zijn 38 cm lang, diepte 16 cm en hoogte 24.

Klik voor de Vaas Jar Fish hier.
 

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
3,2

Afmetingen
L38 x W16 x H24 cm

Materiaal
Handgemaakt glas

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss