-10%

Nr 19 van 52

Vaas Jar fish - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142060135
€ 100,00 € 90,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Vaas Jar fish - Pols Potten

De visvaas 'Jar Fish' van het Nederlandse designmerk Pols Potten komt over als een klassiek venetiaans design. De met de hand gemaakte groene glazen vaas in de vorm van een vis ligt met de bek schuin omhoog waardoor, wanneer je er bloemen in plaats, deze bijna liggen en het geheel een beetje vervreemdend overkomt.

Ze sprankelen hier in de winkel, we hebben er ook wel takken in 'gelegd' waardoor het geheel nog wonderlijker wordt.

Het design is van Pols Potten studio zelf.

Er zijn twee varianten van, dit is de reguliere variant die wat langer is dan de dikke variant. Afmetingen zijn 48 cm lang, diepte 12 cm en hoogte 20.

Klik voor de Vaas Jar Fish Fat hier.
 

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
3,5

Afmetingen
L48 x W12 x H20 cm

Materiaal
Handgemaakt glas

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss