-40%

Handgemaakte Japanse 'Regular' Bowl, mosterd geel en zacht groen - Amabro

€ 36,90 € 22,00 (inclusief btw)

Regular Bord - Amabro

Deze met de hand gemaakte Hasami aardewerken Japanse kommetjes van het merk Amabro zijn onderdeel van de 'New Standard' serie. Hierbij horen ook de Regular kop en schotel en Regular bord.

Ze zijn in 5 - vintage achtige jaren 80 - kleuren te krijgen: wit, roze, navy, mosterd geel of zacht groen.

We realiseren ons: door de prijs absoluut exclusief servies. Het mag ook niet in de afwasmachine, alleen voor wie bewust onthaast leeft dus. We konden het toch niet laten om ze in te kopen omdat ze werkelijk van een enorme schoonheid zijn.

Sparen dus en gebruiken om de dag heerlijk ontspannen mee te beginnen en af te sluiten.


Onderhoudsinstructie:

Alleen met de hand wassen met een mild wasmiddel en een zachte spons.

Maat bordje: Ø 7,5 cm, H 5,5 cm
Materiaal: aardewerk (Hasami)
Gemaakt in Japan

 

Over Hasami Porselein en aardewerk

De historische stad Hasami in de prefectuur Nagasaki is een van de belangrijkste aardewerkdistricten in Japan. Hasami begon bijna 400 jaar geleden met het maken van porselein tijdens de Edo-periode en distribueerde ze door heel Japan en Europa via de haven van Nagasaki. Hasami-ambachtslieden waren in staat om een ​​zeer efficiënt systeem te ontwikkelen om hun porseleinproducten te produceren, waardoor ze consistenter in kwaliteit werden. Hasami porselein wordt geproduceerd in enorme klimovens (traditionele houtoven met meerdere kamers).

 

Over Amabro

Amabro (アマブロ) is een woondecoratie- en lifestylemerk sinds 2006. De ontwerper van de producten is de bekende Japanse kunstenaar Amane Murakami. Bij Amabro wordt traditionele Japanse kunst gecombineerd met hedendaagse Japanse cultuur en vakmanschap.

Merk / Designer
Amabro

Afmetingen
Ø 17,5 cm, H 5,5 cm

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss