Nr 1 van 41

Knop #1: Flat Circle - Small Factory Ring

€ 25,30 (inclusief btw)

De Small Factory Ring van Kaori Tazoe

Toen we de Small Factory Ring van de Japanse designer Kaori Tazoe voor het eerst zagen duurde het even voor we het concept helemaal begrepen. We vonden het mooie en bijzondere ringen, niet te duur en van eerlijke materialen, maar de eindeloze mogelijkheden van haar ringen moesten nog tot ons doordringen.

Kaori Tazoe heeft met de Small Factory Ring namelijk een concept ontwikkeld waarmee je zelf je ideale ring kunt samenstellen, iedere dag opnieuw. De knopjes op de ring zijn te verwisselen doordat je ze vast en los kun schroeven. Het is hierdoor mogelijk eenvoudig zelf knopjes te vervangen wanneer je maar wilt: bijvoorbeeld een messing balletje voor overdag en de baroque parel voor 's avonds. Dat maakt deze ringen echt uniek!

 

 

KLIK VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE SMALL FACTORY RINGEN HIER

 

small factory ring


Het concept is samen met het metaal bewerkingsbedrijf Yazawa en enkele andere kleine metaalbedrijven uit de wijk Ota in Tokio ontwikkeld. Naast de ringen is er onlangs ook een oorbel ontwikkeld waar dezelfde ringknopjes op bevestigd kunnen worden: wij vinden het zo een werkelijk prachtig multifunctioneel concept worden.

 

 

Huidige versie: knop #1: Flat Circle

Deze knop heeft een diameter van 12 mm en een hoogte van 4 mm. Best groot dus, en hiermee maak je de ring opvallend. Hij is te krijgen in het zwart, goud, gezandstraald goud, regenboog of staal.

Merk / Designer
Small Factory Ring / Kaori Tazoe

Afmetingen
Ø 12 mm, hoogte 4 mm

Materiaal
Messing, RVS

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss