Nr 74 van 105

Assemblage kast - Seletti

Artikelnr.: 0010006
€ 855,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

Assemblage kast Seletti

De assemblage / modulaire kast van Selab voor het Italiaanse designmerk Seletti is even eenvoudig als ingenieus: acht kubussen die qua grootte exact in elkaar vallen en middels elegante klemmen gecombineerd kunnen worden tot iedere kast die je wilt.

De kastdelen zijn gemaakt van stevig en strak gelakt MDF, hebben een diepte van 35 cm en varieren in breedte en hoogte van 28,5 cm tot 60 cm.

Wat kunnen we hier nog meer over zeggen? Combineer er twee of meer en bouw een hele muur vol! De kast is zowel tegen een muur of als scheidingskast / roomdivider te gebruiken.

De kast is zowel in het wit als in het antraciet te krijgen.

 

Selab

In 1988 richtte Stefano Seletti (de zoon van) samen met zijn zus Maria, Vittorio Boni en het Studio Badini CreaTeam Selab (Seletti-Lab) op dat sindsdien de kern vormt van het designmerk Seletti. Selab werkt altijd graag samen met andere designers, het plezier van hun ontwerpen spat er vanaf en hun grote kracht is de lichtheid en grote frequentie waarmee de ontwerpen gerealiseerd worden.

Interview Stefano Seletti

 

Seletti

 

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Selab / Seletti

Afmetingen
diepte 35 cm, modules varieren van 28,5 cm tot 60 cm

Materiaal
gelakt MDF

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss