-22%

Nr 7 van 52

Pot Volcano VIII / Plantenpot - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142060555
€ 225,00 € 175,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Pot Volcano VIII / Plantenpotten - Pols Potten

De prachtig hoogglans geel gekleurde plantenpotten combinatie 'Pot Volcano VIII' van designer Norman Trapman voor het Nederlandse Pols Potten komt in een gelimiteerde uitgave. We hebben ze zelf thuis als kruidenpotten in gebruik omdat ze mooi rank (ze zijn 11,5 cm diep) op de vensterbank staan en een prachtige verzameling vormen in combinatie met het groen van de bascilicum, maar je kunt er natuurlijk in planten wat je wilt.

De maten zijn als volgt: lengte 30 cm,  hoogte 29,5 cm en een diepte van 11,5 cm.

Gewicht 2,2 kg.

 

Norman Trapman

Norman Trapman studeerde in 1974 af aan de Academie voor Art & Design in Den Haag. Hij is docent aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost te Den Bosch en Breda en sinds 2001 bestuurslid van het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC). Zijn werk heeft vaak een grote sculpturale kwaliteit en is zeer divers. Niet alleen vazen maar ook stoelen van keramiek kwamen uit zijn atelier.

Bijzondere unica: in 2010 heeft hij een aantal zeer grote vazen gedraaid die door Armando (kunstenaar) van een decor zijn voorzien en tentoongesteld in het keramiekmuseum te Leeuwarden. En gelukkig ook de series in samenwerking met Pols Potten.Trapmans meest bekende werk is zonder twijfel de koraalvaas, die uitgroeide tot een van de iconen van de Pols Potten collectie.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
2,2

Afmetingen
L30 x D11,5 x H29,5 cm

Materiaal
geglazuurd steengoed

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss